Zalgiris Kaunas vs Valencia

Zalgiris Kaunas vs ValenciaZalgiris KaunasValencia

🏀 2023-10-27 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Valencia Förhandstitt

Matchen Zalgiris Kaunas vs Valencia som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 17:00 GMT tid den 2023-10-27. Hemmalaget kommer med 6 segrar på de 6 senaste matcherna som spelats, medan Valencia har ett 0.833 procentuellt facit i vinst på de 6 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Zalgiris Kaunas med 1 segrar på hemmaplan, medan Valencia har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Zalgiris Kaunas en genomsnittlig poängskillnad på 16.5 poäng, medan Valencia har en genomsnittlig poängskillnad på 3.8 poäng:

  • Zalgiris Kaunas: 83.2 poäng i snitt för, 66.7 poäng i snitt mot
  • Valencia: 81.8 poäng i snitt för, 78.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Zalgiris Kaunas och Valencia

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Zalgiris Kaunas och Valencia:

Datum Resultat
2023-03-31 Zalgiris Kaunas 95 – 74 Valencia
2022-11-25 Valencia 76 – 80 Zalgiris Kaunas
2021-01-27 Valencia 78 – 79 Zalgiris Kaunas
2020-10-22 Zalgiris Kaunas 82 – 94 Valencia

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Zalgiris Kaunas vs Valencia matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Zalgiris Kaunas vs Valencia Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Zalgiris Kaunas och Valencia och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Zalgiris Kaunas vs Valencia Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Valencia som spelas i Euroleague den 2023-10-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Zalgiris Kaunas vs Valencia Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Valencia som spelas i Euroleague den 2023-10-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Zalgiris Kaunas vs Valencia?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Zalgiris Kaunas vs Valencia, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Zalgiris Kaunas vs Valencia match?