Bettingtips för Igår

Gårdagens förutsägelser kan enkelt verifieras på den här sidan och jämföras med faktiska resultat, för att på så sätt få en tydlig bild av hur framgångsrika SportspelAM:s speltips är. Vi vill vara transparenta när det gäller resultaten av våra matchprognoser, och det är därför som vi inte gör några fler ändringar när vi väl har publicerat dem. Genom att lista gårdagens prognoser på den här sidan är det lätt att kontrollera tidigare tips och förhandsgranskningar.

Gårdagens Sportprognoser

Turkiet vs Georgien ⚽ 2024-06-18 – Euro  

Portugal vs Tjeckien ⚽ 2024-06-18 – Euro  

Boston Celtics vs TBD 🏀 2024-06-18 – NBA  

Varför listar vi speltips från igår?

Som sagt ovan vill vi hålla våra val av speltips transparenta. De är inte bara gratis att se flera dagar före de faktiska matcherna, utan de kan också jämföras med slutresultatet med hjälp av den här sidan med tidigare sportprognoser. På så sätt kan användarna bättre förstå vad som är avkastningen på de speltips som tillhandahålls. Kontrollera helt enkelt någon av förutsägelserna på den här sidan och jämför den med gårdagens resultat i fotboll eller någon annan sport som listas.

Var dessa speltips garanterade?

NEJ, och alla som hävdar att de erbjuder garanterade speltips kan man inte lita på. Allt detta helt enkelt för att sportprognoser inte är 100 % exakta om inte spelen är riggade. Vi ser dagligen överraskningar även i vissa matcher där speltipsen skulle verka säkra. Sportspel är i slutändan fortfarande en spelaktivitet och risken för kapitalet är verklig. Därför rekommenderar vi att man satsar med pengar som man har råd att förlora. Om du satsar mer än du har råd med, sök hjälp hos organisationer som BeGambleAware.org.

Detta är förutsägelser för 1X2-marknaden. Vilka andra spelprognoser erbjuder ni?

Vi specialiserar oss på 1X2-spelmarknaden eller Home/Away för vissa sporter. För fler spelprognoser om marknader som Över/Under i basket eller set winner i tennis, kolla in lämpliga webbplatser från nätverket stats247.com.