Sportstpelsbonusar

Nätbaserade sportbettinghemsidor erbjuder på en regelbunden basis olika bonusar för nya och befintliga spelare. Bonusar som erbjuds till nya spelare är ett incitament för användare som inte har ett konto ännu att registrera sig och prova på tjänsterna och oddsen. Nedan har vi samlat en lista över bonusar från betrodda och rekommenderade speloperatörer på nätet.

Operatör
betsson Betsson Betsson bonuskod
bet365 Bet365 Bet365 kampanjkod
betsafe Betsafe Betsafe kampanjkod
unibet Unibet Unibet kampanjkod

Bonusvillkor:

  • Insättningsbonus – en insättningsbonus är en kontantbonus som matchas med din första insättning. Bonusen matchas vanligtvis som en procentandel av första insättning, upp till ett maximalt belopp. Detta innebär att om en bookmaker erbjuder en 100 % upp till 50 $ bonus och du sätter in 25 $ får du en extra 25 $ bonus; om du sätter in 50 $ får du en extra bonus på 50 $, om du sätter in 70 $ får du 50 $ i bonus. Insättningsbonusar kommer med vissa satsningskrav som x gånger omsättningen och vadslagning på en miniminivå av odds innan du kan lösa in bonusen eller vinster från spel med kontantbonusen. Kontrollera med varje enskild bookmaker för satsningskrav.
  • Gratisspels-Bonus – en gratisspelsbonus är en kontantbonus som matchas med din första insats. Bonusen matchas vanligen som en procentsats av din första insats, upp till ett maximalt belopp. Detta innebär att om en bookmaker erbjuder 100 % upp till 20 $ gratisspelsbonus, om du sätter in en första insats på 10 $, får du 10 $ för att använda på en annan insats; om du sätter in och satsar20 $, får du 20 $ extra för att använda för en annan insats; om du sätter in och placera en satsning på 30 $, kommer du att få 20 $ bonus för att använda på en annan insats. Gratisspel är oftast bara en bonus för att göra en annan satsning – om du vinner ett vad gjort me bonuspengar kommer insatsen inte att räknas till dina vinster.
  • Riskfri Satsning – en riskfri satsningsbonus är en kontantbonus som matchas med din första insats. Bonusen är vanligtvis matchas 100 % med din första insats, upp till ett maximalt belopp. Skillnaden mellan gratisspelsbonus och riskfri satsning är att i fallet med riskfri satsning utlöses kontantbonusen bara om din första satsning misslyckas. Detta innebär att om du sätter in och satsar 20 $ på en match och förlorar, kommer bookmakern ge tillbaka din insats som en bonus, men om du vinner din första insats, kommer du inte få bonusen. Detta är vad riskfri står för.
  • Satsningsbonus – en satsningsbonus är en kontantbonus som matchas med din första insättning, bonusen erbjuds som en satsning. Bonusen är oftast matchad med din första insättning, upp till ett maximalt belopp. Detta är en kombination av bonus (eftersom bonus erbjuds baserat på första insättning) och gratisspel (eftersom bonusen som erbjuds kan användas som ett gratisspel ). Detta innebär att om du sätter in 50 $, får du en extra 50 $ bonussatsning, oavsett den första insatsen du gör med dina egna pengar. Satsningsbonusbeloppet kan delas upp på flera enskilda satsningar, men kontrollera bonusvillkoren med varje enskild bookmaker.
  • Omladdningsbonus – en omladdningsbonus är en kontantbonus som matchas med efterföljande insättningar. Bonusen fungerar ungefär som insättningsbonusen, bara att bonuspengarna används ges vid första insättning, utan på andra kvalificerande insättningar.

Bonuskoder (eller kampanjkoder eller erbjudandekoder ) är koder som görs tillgängliga från tid till annan av olika online bookmakers. Bonuskoder för sprotbetting kan användas antingen vid kontoregistrering eller inom ett spelkonto för befintliga användare för att lösa ut speciella bonusar. En lista över sportspel bonuskoder kan ses på OnlineSportsBetting.guide.