Betsson

betssonBetsson är ett av de bästa spelbolaget från Sverige, förutom Bet365, med mer än 50 års erfarenhet av spel och spelbranschen. Denna bookmaker drivs av BML Group Ltd, och är licensierat och reglerat av Maltas Gaming Authority.

På Betssons hemsida kan du välja från en hel del marknader (mer än 100), och i synnerhet från populära alternativ som Handikapp (0-1). Andra intressanta marknader kan vara antal mål (Över / Under), med bra och konkurrenskraftiga odds. Här måste du förutse exakt antal gjorda mål i en match, och vanligtvis använder många spelare över / under 2,5 mål, men med alternativ som under 0,5, eller över 3,5 / 4,5 mål kommer dina odds att öka avsevärt.

Besök Betsson

Betsson erbjuder många bonusar och kampanjer, så du har en hel mängd val.

Betsson har jurisdiktioner endast från Malta. De erbjuder en mängd olika spelmarknader (mer än 100 marknader, inklusive 1X2, antal mål, handikapp, och många andra), och mer än 30 sporter och evenemang, inklusive fotboll, tennis, snooker, golf, amerikansk fotboll, och andra.

Så Betsson kan vara ett bra alternativ för dig, om du vill lägga till en ny bookmaker i din repertoar. Denna operatör finns på mer än 15 språk, och kundsupporten är en av de bästa i branschen och hjälper dig med alla former av problem (via chatt, e-post eller telefon). Med många metoder för insättningar och uttag är hanteringen av den finansiella delen väldigt enkel.