Charlotte Hornets vs Detroit Pistons

Charlotte Hornets vs Detroit PistonsCharlotte HornetsDetroit Pistons

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Detroit Pistons Förhandstitt

Matchen Charlotte Hornets vs Detroit Pistons som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2023-10-28. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Detroit Pistons har ett 0 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Charlotte Hornets med 1 segrar på hemmaplan, medan Detroit Pistons har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Charlotte Hornets en genomsnittlig poängskillnad på 6 poäng, medan Detroit Pistons har en genomsnittlig poängskillnad på -1 poäng:

  • Charlotte Hornets: 116 poäng i snitt för, 110 poäng i snitt mot
  • Detroit Pistons: 102 poäng i snitt för, 103 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Charlotte Hornets och Detroit Pistons

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Charlotte Hornets och Detroit Pistons:

Datum Resultat
2023-03-10 Detroit Pistons 103 – 113 Charlotte Hornets
2023-02-28 Charlotte Hornets 117 – 106 Detroit Pistons
2023-02-04 Detroit Pistons 118 – 112 Charlotte Hornets
2022-12-15 Charlotte Hornets – Detroit Pistons

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Charlotte Hornets vs Detroit Pistons matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Charlotte Hornets vs Detroit Pistons Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Charlotte Hornets och Detroit Pistons och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Charlotte Hornets vs Detroit Pistons Prognoser

Vår prognos för matchen Charlotte Hornets vs Detroit Pistons som spelas i NBA den 2023-10-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Charlotte Hornets vs Detroit Pistons Prognoser

Vår prognos för matchen Charlotte Hornets vs Detroit Pistons som spelas i NBA den 2023-10-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Charlotte Hornets vs Detroit Pistons?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Charlotte Hornets vs Detroit Pistons, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Charlotte Hornets vs Detroit Pistons match?