Detroit Pistons vs Chicago Bulls

Detroit Pistons vs Chicago BullsDetroit PistonsChicago Bulls

🏀 2023-10-29 – NBA

 

Detroit Pistons vs Chicago Bulls Förhandstitt

Matchen Detroit Pistons vs Chicago Bulls som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2023-10-29. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Chicago Bulls har ett 0 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Detroit Pistons med 0 segrar på hemmaplan, medan Chicago Bulls har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Detroit Pistons en genomsnittlig poängskillnad på -1 poäng, medan Chicago Bulls har en genomsnittlig poängskillnad på -20 poäng:

  • Detroit Pistons: 102 poäng i snitt för, 103 poäng i snitt mot
  • Chicago Bulls: 104 poäng i snitt för, 124 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Detroit Pistons och Chicago Bulls

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Detroit Pistons och Chicago Bulls:

Datum Resultat
2023-04-09 Chicago Bulls 103 – 81 Detroit Pistons
2023-03-02 Detroit Pistons 115 – 117 Chicago Bulls
2023-01-19 Detroit Pistons 108 – 126 Chicago Bulls
2022-12-31 Chicago Bulls 132 – 118 Detroit Pistons

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Detroit Pistons vs Chicago Bulls matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Detroit Pistons vs Chicago Bulls Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Detroit Pistons och Chicago Bulls och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Detroit Pistons vs Chicago Bulls Prognoser

Vår prognos för matchen Detroit Pistons vs Chicago Bulls som spelas i NBA den 2023-10-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Detroit Pistons vs Chicago Bulls Prognoser

Vår prognos för matchen Detroit Pistons vs Chicago Bulls som spelas i NBA den 2023-10-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Detroit Pistons vs Chicago Bulls?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Detroit Pistons vs Chicago Bulls, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Detroit Pistons vs Chicago Bulls match?