Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers

Los Angeles Clippers vs Portland Trail BlazersLos Angeles ClippersPortland Trail Blazers

🏀 2023-10-26 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers Förhandstitt

Matchen Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:30 GMT tid den 2023-10-26. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 4 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.25 procentuellt facit i vinst på de 4 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Clippers med 2 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Clippers en genomsnittlig poängskillnad på 0 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på 3.2 poäng:

  • Los Angeles Clippers: 101.3 poäng i snitt för, 101.3 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 114 poäng i snitt för, 110.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Clippers och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Clippers och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2023-04-08 Los Angeles Clippers 136 – 125 Portland Trail Blazers
2023-03-20 Portland Trail Blazers 102 – 117 Los Angeles Clippers
2022-11-30 Portland Trail Blazers 112 – 118 Los Angeles Clippers
2022-10-04 Los Angeles Clippers 102 – 97 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Clippers och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2023-10-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2023-10-26 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Clippers vs Portland Trail Blazers match?