Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano

Zalgiris Kaunas vs Olimpia MilanoZalgiris KaunasOlimpia Milano

🏀 2024-03-28 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Zalgiris Kaunas och Olimpia Milano och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2024-03-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2024-03-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-03-28. Hemmalaget kommer med 20 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Olimpia Milano har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 24 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Zalgiris Kaunas med 1 segrar på hemmaplan, medan Olimpia Milano har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Zalgiris Kaunas en genomsnittlig poängskillnad på 12.7 poäng, medan Olimpia Milano har en genomsnittlig poängskillnad på 5.7 poäng:

  • Zalgiris Kaunas: 85.3 poäng i snitt för, 72.6 poäng i snitt mot
  • Olimpia Milano: 79.3 poäng i snitt för, 73.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Zalgiris Kaunas och Olimpia Milano

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Zalgiris Kaunas och Olimpia Milano:

Datum Resultat
2023-11-30 Olimpia Milano 70 – 83 Zalgiris Kaunas
2023-01-13 Olimpia Milano 61 – 66 Zalgiris Kaunas
2022-11-18 Zalgiris Kaunas 71 – 62 Olimpia Milano
2022-02-08 Zalgiris Kaunas 70 – 74 Olimpia Milano

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano match?