Cadiz vs Granada

Cadiz vs GranadaCadizGranada

⚽ 2024-03-29 – La Liga

 

Cadiz vs Granada Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Cadiz vs Granada Prognoser

Vår förutsägelse för Cadiz vs Granada matchen som spelas i La Liga den 2024-03-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Cadiz vs Granada Prognoser

Vår förutsägelse för Cadiz vs Granada matchen som spelas i La Liga den 2024-03-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Cadiz vs Granada?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Cadiz vs Granada rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Cadiz vs Granada Förhandstitt

Matchen mellan Cadiz och Granada kommer att ske den 2024-03-29. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare M. Pellegrino och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Granada har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Cadiz – Granada, har Cadiz 0 segrar hemma, medan Granada har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Cadiz: n/a
  • för Granada: Samu Omorodion(1 goals/match);

Resultat Mellan Cadiz och Granada

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Cadiz och Granada:

Datum Resultat
2024-01-03 Granada 2 – 0 Cadiz
2022-02-28 Granada 0 – 0 Cadiz
2021-12-13 Cadiz 1 – 1 Granada
2021-05-02 Granada 0 – 1 Cadiz

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Cadiz – Granada.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cadiz vs Granada?