Eisenach vs SC Magdeburg

Eisenach vs SC MagdeburgEisenachSC Magdeburg

🤾 2024-03-28 – Bundesliga

 

Eisenach vs SC Magdeburg Bettingtips

Vi kan snabbt titta på H2H-resultaten för matchen Eisenach vs SC Magdeburg och beräkna sannolikheten för matchvinnaren för denna handbollsmatch.

Eisenach vs SC Magdeburg Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Eisenach - SC Magdeburg, som spelas i Bundesliga den 2024-03-28. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Eisenach vs SC Magdeburg Prognoser

Formdata och H2H-statistik ligger till grund för vår prognos inför matchen Eisenach - SC Magdeburg, som spelas i Bundesliga den 2024-03-28. För att förhandsgranska våra 1X2 speltips, klicka på knappen Visa förutsägelse.

Innan du satsar på matchvinnaren rekommenderar vi att du granskar mer detaljerad statistik. Det är bäst att kolla statistiken själv med data från HandballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Vilken bookmaker ska du använda för att spela på Eisenach vs SC Magdeburg?

Nedan finns några rekommenderade webbplatser som låter dig placera spel på matchvinnare på Eisenach vs SC Magdeburg, samt andra spelmarknader som över/under, udda/jämnt, vinnare i halvtid och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Dessa operatörer är rekommenderade baserat på branscherfarenhet och användarrecensioner. Dessa bookmakers erbjuder också bonusar för nya kunder, vilket är bra för spel på fotboll, handboll och andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Eisenach vs SC Magdeburg Förhandstitt

Bundesliga matchen Eisenach vs SC Magdeburg inleds klockan 18:00 GMT den 2024-03-28. Lag Eisenach har 7 vinster på de 24 senaste matcherna, medan bortalaget har vunnit 21 matcher på de 23 senaste matcherna.

Eisenach har ett snitt på 30.0 poäng för per match, och 32.5 poäng i snitt mot. SC Magdeburg å andra sidan kommer med ett poängsnitt på 35.6 poäng per match och 29.3 poäng i snitt mot.

  • Eisenach: 24 spelade matcher med 7 segrar, 17 förluster, 2 oavgjorda matcher i nationella ligan
  • SC Magdeburg: 23 spelade matcher med 21 segrar, 2 förluster, oavgjorda matcher i nationella ligan

Resultat Mellan Eisenach och SC Magdeburg

De 4 senaste handbollsmötena mellan Eisenach och SC Magdeburg i head to head har gett följande resultat:

Datum Resultat
2023-11-19 SC Magdeburg 38 – 31 Eisenach
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

H2H-data för Eisenach vs SC Magdeburg presenteras bättre på HandballStats247, där diverse andra spel- och ligaresultat erbjuds.

Vilka är dina kommentarer och tips för Eisenach vs SC Magdeburg?