Werder Bremen vs Freiburg

Werder Bremen vs FreiburgWerder BremenFreiburg

⚽ 2024-01-27 – Bundesliga

 

Werder Bremen vs Freiburg Förhandstitt

Matchen mellan Werder Bremen och Freiburg kommer att ske den 2024-01-27. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 14:30 GMT. Laget leds av tränare O. Werner och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Freiburg har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Werder Bremen – Freiburg, har Werder Bremen 0 segrar hemma, medan Freiburg har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Werder Bremen: n/a
  • för Freiburg: n/a

Resultat Mellan Werder Bremen och Freiburg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Werder Bremen och Freiburg:

Datum Resultat
2023-08-26 Freiburg 1 – 0 Werder Bremen
2023-04-16 Werder Bremen 1 – 2 Freiburg
2022-10-22 Freiburg 2 – 0 Werder Bremen
2021-02-13 Werder Bremen 0 – 0 Freiburg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Werder Bremen – Freiburg.

Werder Bremen vs Freiburg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Werder Bremen vs Freiburg Prognoser

Vår förutsägelse för Werder Bremen vs Freiburg matchen som spelas i Bundesliga den 2024-01-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Werder Bremen vs Freiburg Prognoser

Vår förutsägelse för Werder Bremen vs Freiburg matchen som spelas i Bundesliga den 2024-01-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Werder Bremen vs Freiburg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Werder Bremen vs Freiburg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Werder Bremen vs Freiburg?