Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers

Dallas Mavericks vs Los Angeles ClippersDallas MavericksLos Angeles Clippers

🏀 2024-04-28 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Dallas Mavericks och Los Angeles Clippers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2024-04-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2024-04-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA kommer att starta klockan 20:30 GMT tid den 2024-04-28. Hemmalaget kommer med 50 segrar på de 82 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Clippers har ett 0.622 procentuellt facit i vinst på de 82 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Dallas Mavericks med 1 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Clippers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Dallas Mavericks en genomsnittlig poängskillnad på 2.3 poäng, medan Los Angeles Clippers har en genomsnittlig poängskillnad på 3.3 poäng:

  • Dallas Mavericks: 117.9 poäng i snitt för, 115.6 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Clippers: 115.6 poäng i snitt för, 112.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Dallas Mavericks och Los Angeles Clippers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Dallas Mavericks och Los Angeles Clippers:

Datum Resultat
2024-04-27 Dallas Mavericks 101 – 90 Los Angeles Clippers
2024-04-24 Los Angeles Clippers 93 – 96 Dallas Mavericks
2024-04-21 Los Angeles Clippers 109 – 97 Dallas Mavericks
2023-12-21 Dallas Mavericks 111 – 120 Los Angeles Clippers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Dallas Mavericks vs Los Angeles Clippers match?