Golden State Warriors vs Atlanta Hawks

Golden State Warriors vs Atlanta HawksGolden State WarriorsAtlanta Hawks

🏀 2024-01-25 – NBA

 

Golden State Warriors vs Atlanta Hawks Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Atlanta Hawks som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2024-01-25. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 40 senaste matcherna som spelats, medan Atlanta Hawks har ett 0.419 procentuellt facit i vinst på de 43 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 1 segrar på hemmaplan, medan Atlanta Hawks har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på -1 poäng, medan Atlanta Hawks har en genomsnittlig poängskillnad på -2.7 poäng:

  • Golden State Warriors: 117.2 poäng i snitt för, 118.2 poäng i snitt mot
  • Atlanta Hawks: 119.7 poäng i snitt för, 122.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Atlanta Hawks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Atlanta Hawks:

Datum Resultat
2023-03-17 Atlanta Hawks 127 – 119 Golden State Warriors
2023-01-03 Golden State Warriors – Atlanta Hawks
2022-03-26 Atlanta Hawks 121 – 110 Golden State Warriors
2021-11-09 Golden State Warriors 127 – 113 Atlanta Hawks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Atlanta Hawks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Golden State Warriors vs Atlanta Hawks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Atlanta Hawks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Atlanta Hawks Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Atlanta Hawks som spelas i NBA den 2024-01-25 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Atlanta Hawks Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Atlanta Hawks som spelas i NBA den 2024-01-25 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Atlanta Hawks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Atlanta Hawks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Atlanta Hawks match?