Hammarby vs Värnamo

Hammarby vs VärnamoHammarbyVärnamo

⚽ 2024-05-05 – Allsvenskan

 

Hammarby vs Värnamo Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Hammarby vs Värnamo Prognoser

Vår förutsägelse för Hammarby vs Värnamo matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-05-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Hammarby vs Värnamo Prognoser

Vår förutsägelse för Hammarby vs Värnamo matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-05-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Hammarby vs Värnamo?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Hammarby vs Värnamo rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Hammarby vs Värnamo Förhandstitt

Matchen mellan Hammarby och Värnamo kommer att ske den 2024-05-05. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 14:30 GMT. Laget leds av tränare K. Hellberg och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Värnamo har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Hammarby – Värnamo, har Hammarby 0 segrar hemma, medan Värnamo har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Hammarby: n/a
  • för Värnamo: n/a

Resultat Mellan Hammarby och Värnamo

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Hammarby och Värnamo:

Datum Resultat
2023-11-04 Värnamo 0 – 0 Hammarby
2023-05-29 Hammarby 0 – 2 Värnamo
2022-07-31 Hammarby 1 – 2 Värnamo
2022-05-29 Värnamo 1 – 0 Hammarby

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Hammarby – Värnamo.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hammarby vs Värnamo?