Udinese vs Monza

Udinese vs MonzaUdineseMonza

⚽ 2024-02-03 – Serie A

 

Udinese vs Monza Förhandstitt

Matchen mellan Udinese och Monza kommer att ske den 2024-02-03. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare G. Cioffi och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Monza har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Udinese – Monza, har Udinese 0 segrar hemma, medan Monza har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Udinese: n/a
  • för Monza: n/a

Resultat Mellan Udinese och Monza

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Udinese och Monza:

Datum Resultat
2023-10-29 Monza 1 – 1 Udinese
2023-04-08 Udinese 2 – 2 Monza
2022-10-19 Udinese 2 – 3 Monza
2022-08-26 Monza 1 – 2 Udinese

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Udinese – Monza.

Udinese vs Monza Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Udinese vs Monza Prognoser

Vår förutsägelse för Udinese vs Monza matchen som spelas i Serie A den 2024-02-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Udinese vs Monza Prognoser

Vår förutsägelse för Udinese vs Monza matchen som spelas i Serie A den 2024-02-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Udinese vs Monza?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Udinese vs Monza rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Udinese vs Monza?