Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks

Portland Trail Blazers vs Milwaukee BucksPortland Trail BlazersMilwaukee Bucks

🏀 2024-02-01 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Förhandstitt

Matchen Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2024-02-01. Hemmalaget kommer med 14 segrar på de 47 senaste matcherna som spelats, medan Milwaukee Bucks har ett 0.681 procentuellt facit i vinst på de 47 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 0 segrar på hemmaplan, medan Milwaukee Bucks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på -8.4 poäng, medan Milwaukee Bucks har en genomsnittlig poängskillnad på 4 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 108.3 poäng i snitt för, 116.7 poäng i snitt mot
  • Milwaukee Bucks: 124 poäng i snitt för, 120 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Milwaukee Bucks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Milwaukee Bucks:

Datum Resultat
2023-11-26 Milwaukee Bucks 108 – 102 Portland Trail Blazers
2023-02-07 Portland Trail Blazers 108 – 127 Milwaukee Bucks
2022-11-22 Milwaukee Bucks 119 – 111 Portland Trail Blazers
2022-02-15 Milwaukee Bucks 107 – 122 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Milwaukee Bucks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2024-02-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2024-02-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks match?