Athletic Club vs Mallorca

Athletic Club vs MallorcaAthletic ClubMallorca

⚽ 2024-02-02 – La Liga

 

Athletic Club vs Mallorca Förhandstitt

Matchen mellan Athletic Club och Mallorca kommer att ske den 2024-02-02. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Ernesto Valverde och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Mallorca har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Athletic Club – Mallorca, har Athletic Club 0 segrar hemma, medan Mallorca har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Athletic Club: n/a
  • för Mallorca: n/a

Resultat Mellan Athletic Club och Mallorca

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Athletic Club och Mallorca:

Datum Resultat
2023-09-03 Mallorca 0 – 0 Athletic Club
2023-05-01 Mallorca 1 – 1 Athletic Club
2022-08-15 Athletic Club 0 – 0 Mallorca
2022-02-14 Mallorca 3 – 2 Athletic Club

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Athletic Club – Mallorca.

Athletic Club vs Mallorca Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Athletic Club vs Mallorca Prognoser

Vår förutsägelse för Athletic Club vs Mallorca matchen som spelas i La Liga den 2024-02-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Athletic Club vs Mallorca Prognoser

Vår förutsägelse för Athletic Club vs Mallorca matchen som spelas i La Liga den 2024-02-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Athletic Club vs Mallorca?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Athletic Club vs Mallorca rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Athletic Club vs Mallorca?