Getafe vs Athletic Club

Getafe vs Athletic ClubGetafeAthletic Club

⚽ 2024-05-03 – La Liga

 

Getafe vs Athletic Club Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Getafe vs Athletic Club Prognoser

Vår förutsägelse för Getafe vs Athletic Club matchen som spelas i La Liga den 2024-05-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Getafe vs Athletic Club Prognoser

Vår förutsägelse för Getafe vs Athletic Club matchen som spelas i La Liga den 2024-05-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Getafe vs Athletic Club?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Getafe vs Athletic Club rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Getafe vs Athletic Club Förhandstitt

Matchen mellan Getafe och Athletic Club kommer att ske den 2024-05-03. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare José Bordalás och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Athletic Club har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Getafe – Athletic Club, har Getafe 0 segrar hemma, medan Athletic Club har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Getafe: n/a
  • för Athletic Club: n/a

Resultat Mellan Getafe och Athletic Club

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Getafe och Athletic Club:

Datum Resultat
2023-09-27 Athletic Club 2 – 2 Getafe
2023-04-01 Athletic Club 0 – 0 Getafe
2022-10-18 Getafe 2 – 2 Athletic Club
2022-03-18 Athletic Club 1 – 1 Getafe

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Getafe – Athletic Club.

Vilka är dina kommentarer och tips för Getafe vs Athletic Club?