Strasbourg vs Olympique Marseille

Strasbourg vs Olympique MarseilleStrasbourgOlympique Marseille

⚽ 2023-11-25 – Ligue 1

 

Strasbourg vs Olympique Marseille Förhandstitt

Matchen mellan Strasbourg och Olympique Marseille kommer att ske den 2023-11-25. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare P. Vieira och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Olympique Marseille har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Strasbourg – Olympique Marseille, har Strasbourg 0 segrar hemma, medan Olympique Marseille har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Strasbourg: n/a
  • för Olympique Marseille: n/a

Resultat Mellan Strasbourg och Olympique Marseille

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Strasbourg och Olympique Marseille:

Datum Resultat
2023-03-12 Olympique Marseille 2 – 2 Strasbourg
2022-10-29 Strasbourg 2 – 2 Olympique Marseille
2022-05-21 Olympique Marseille 4 – 0 Strasbourg
2021-12-12 Strasbourg 0 – 2 Olympique Marseille

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Strasbourg – Olympique Marseille.

Strasbourg vs Olympique Marseille Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Strasbourg vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Strasbourg vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-11-25 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Strasbourg vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Strasbourg vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-11-25 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Strasbourg vs Olympique Marseille?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Strasbourg vs Olympique Marseille rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Strasbourg vs Olympique Marseille?