Valencia vs Celta de Vigo

Valencia vs Celta de VigoValenciaCelta de Vigo

⚽ 2023-11-25 – La Liga

 

Valencia vs Celta de Vigo Förhandstitt

Matchen mellan Valencia och Celta de Vigo kommer att ske den 2023-11-25. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 15:15 GMT. Laget leds av tränare Rubén Baraja och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Celta de Vigo har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Valencia – Celta de Vigo, har Valencia 2 segrar hemma, medan Celta de Vigo har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Valencia: n/a
  • för Celta de Vigo: n/a

Resultat Mellan Valencia och Celta de Vigo

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Valencia och Celta de Vigo:

Datum Resultat
2023-05-14 Celta de Vigo 1 – 2 Valencia
2022-09-17 Valencia 3 – 0 Celta de Vigo
2022-05-21 Valencia 2 – 0 Celta de Vigo
2021-12-05 Celta de Vigo 1 – 2 Valencia

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Valencia – Celta de Vigo.

Valencia vs Celta de Vigo Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Valencia vs Celta de Vigo Prognoser

Vår förutsägelse för Valencia vs Celta de Vigo matchen som spelas i La Liga den 2023-11-25 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Valencia vs Celta de Vigo Prognoser

Vår förutsägelse för Valencia vs Celta de Vigo matchen som spelas i La Liga den 2023-11-25 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Valencia vs Celta de Vigo?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Valencia vs Celta de Vigo rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Valencia vs Celta de Vigo?