Heidenheim vs Koln

Heidenheim vs KolnHeidenheimKoln

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Koln Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Heidenheim vs Koln Prognoser

Vår förutsägelse för Heidenheim vs Koln matchen som spelas i Bundesliga den 2024-05-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Heidenheim vs Koln Prognoser

Vår förutsägelse för Heidenheim vs Koln matchen som spelas i Bundesliga den 2024-05-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Heidenheim vs Koln?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Heidenheim vs Koln rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Heidenheim vs Koln Förhandstitt

Matchen mellan Heidenheim och Koln kommer att ske den 2024-05-18. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 13:30 GMT. Laget leds av tränare F. Schmidt och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Koln har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Heidenheim – Koln, har Heidenheim 0 segrar hemma, medan Koln har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Heidenheim: n/a
  • för Koln: n/a

Resultat Mellan Heidenheim och Koln

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Heidenheim och Koln:

Datum Resultat
2024-01-13 Koln 1 – 1 Heidenheim
2019-04-07 Heidenheim 0 – 2 Koln
2018-10-27 Koln 1 – 1 Heidenheim
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Heidenheim – Koln.

Vilka är dina kommentarer och tips för Heidenheim vs Koln?