Sevilla vs Osasuna

Sevilla vs OsasunaSevillaOsasuna

⚽ 2024-01-28 – La Liga

 

Sevilla vs Osasuna Förhandstitt

Matchen mellan Sevilla och Osasuna kommer att ske den 2024-01-28. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare Quique Sánchez Flores och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Osasuna har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sevilla – Osasuna, har Sevilla 0 segrar hemma, medan Osasuna har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sevilla: n/a
  • för Osasuna: n/a

Resultat Mellan Sevilla och Osasuna

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sevilla och Osasuna:

Datum Resultat
2023-09-23 Osasuna 0 – 0 Sevilla
2023-02-26 Sevilla 2 – 3 Osasuna
2023-01-25 Osasuna 2 – 1 Sevilla
2022-08-12 Osasuna 2 – 1 Sevilla

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sevilla – Osasuna.

Sevilla vs Osasuna Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sevilla vs Osasuna Prognoser

Vår förutsägelse för Sevilla vs Osasuna matchen som spelas i La Liga den 2024-01-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sevilla vs Osasuna Prognoser

Vår förutsägelse för Sevilla vs Osasuna matchen som spelas i La Liga den 2024-01-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sevilla vs Osasuna?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sevilla vs Osasuna rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sevilla vs Osasuna?