Eskilstuna vs AIK Basket

Eskilstuna vs AIK BasketEskilstunaAIK Basket

🏀 2024-01-27 – Superettan

 

Eskilstuna vs AIK Basket Förhandstitt

Matchen Eskilstuna vs AIK Basket som spelas i Superettan kommer att starta klockan 14:00 GMT tid den 2024-01-27. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 18 senaste matcherna som spelats, medan AIK Basket har ett 0.833 procentuellt facit i vinst på de 18 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Eskilstuna med 0 segrar på hemmaplan, medan AIK Basket har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Eskilstuna en genomsnittlig poängskillnad på -13.2 poäng, medan AIK Basket har en genomsnittlig poängskillnad på 6.7 poäng:

  • Eskilstuna: 74.4 poäng i snitt för, 87.6 poäng i snitt mot
  • AIK Basket: 85.6 poäng i snitt för, 78.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Eskilstuna och AIK Basket

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Eskilstuna och AIK Basket:

Datum Resultat
2023-01-08 AIK Basket 86 – 93 Eskilstuna
2022-12-03 Eskilstuna 80 – 85 AIK Basket
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Eskilstuna vs AIK Basket matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Eskilstuna vs AIK Basket Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Eskilstuna och AIK Basket och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Eskilstuna vs AIK Basket Prognoser

Vår prognos för matchen Eskilstuna vs AIK Basket som spelas i Superettan den 2024-01-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Eskilstuna vs AIK Basket Prognoser

Vår prognos för matchen Eskilstuna vs AIK Basket som spelas i Superettan den 2024-01-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Eskilstuna vs AIK Basket?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Eskilstuna vs AIK Basket, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Eskilstuna vs AIK Basket match?