Salernitana vs Roma

Salernitana vs RomaSalernitanaRoma

⚽ 2024-01-29 – Serie A

 

Salernitana vs Roma Förhandstitt

Matchen mellan Salernitana och Roma kommer att ske den 2024-01-29. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare F. Inzaghi och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Roma har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Salernitana – Roma, har Salernitana 0 segrar hemma, medan Roma har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Salernitana: n/a
  • för Roma: n/a

Resultat Mellan Salernitana och Roma

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Salernitana och Roma:

Datum Resultat
2023-08-20 Roma 2 – 2 Salernitana
2023-05-22 Roma 2 – 2 Salernitana
2022-08-14 Salernitana 0 – 1 Roma
2022-04-10 Roma 2 – 1 Salernitana

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Salernitana – Roma.

Salernitana vs Roma Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Salernitana vs Roma Prognoser

Vår förutsägelse för Salernitana vs Roma matchen som spelas i Serie A den 2024-01-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Salernitana vs Roma Prognoser

Vår förutsägelse för Salernitana vs Roma matchen som spelas i Serie A den 2024-01-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Salernitana vs Roma?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Salernitana vs Roma rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Salernitana vs Roma?