Atletico Madrid vs Valencia

Atletico Madrid vs ValenciaAtletico MadridValencia

⚽ 2024-01-28 – La Liga

 

Atletico Madrid vs Valencia Förhandstitt

Matchen mellan Atletico Madrid och Valencia kommer att ske den 2024-01-28. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare D. Simeone och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Valencia har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Atletico Madrid – Valencia, har Atletico Madrid 2 segrar hemma, medan Valencia har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Atletico Madrid: n/a
  • för Valencia: n/a

Resultat Mellan Atletico Madrid och Valencia

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Atletico Madrid och Valencia:

Datum Resultat
2023-09-16 Valencia 3 – 0 Atletico Madrid
2023-03-18 Atletico Madrid 3 – 0 Valencia
2022-08-29 Valencia 0 – 1 Atletico Madrid
2022-01-22 Atletico Madrid 3 – 2 Valencia

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Atletico Madrid – Valencia.

Atletico Madrid vs Valencia Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Atletico Madrid vs Valencia Prognoser

Vår förutsägelse för Atletico Madrid vs Valencia matchen som spelas i La Liga den 2024-01-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Atletico Madrid vs Valencia Prognoser

Vår förutsägelse för Atletico Madrid vs Valencia matchen som spelas i La Liga den 2024-01-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Atletico Madrid vs Valencia?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Atletico Madrid vs Valencia rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Atletico Madrid vs Valencia?