Rangers vs Benfica

Rangers vs BenficaRangersBenfica

⚽ 2024-03-14 – UEFA Europa League

 

Rangers vs Benfica Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Rangers vs Benfica Prognoser

Vår förutsägelse för Rangers vs Benfica matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-03-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Rangers vs Benfica Prognoser

Vår förutsägelse för Rangers vs Benfica matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-03-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Rangers vs Benfica?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Rangers vs Benfica rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Rangers vs Benfica Förhandstitt

Matchen mellan Rangers och Benfica kommer att ske den 2024-03-14. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 17:45 GMT. Laget leds av tränare P. Clement och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Benfica har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Rangers – Benfica, har Rangers 0 segrar hemma, medan Benfica har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Rangers: n/a
  • för Benfica: Á. Di María(1 goals/match);

Resultat Mellan Rangers och Benfica

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Rangers och Benfica:

Datum Resultat
2024-03-07 Benfica 2 – 2 Rangers
2020-11-26 Rangers 2 – 2 Benfica
2020-11-05 Benfica 3 – 3 Rangers
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Rangers – Benfica.

Vilka är dina kommentarer och tips för Rangers vs Benfica?