Portland Trail Blazers vs Boston Celtics

Portland Trail Blazers vs Boston CelticsPortland Trail BlazersBoston Celtics

🏀 2024-03-12 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Boston Celtics Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Boston Celtics och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Boston Celtics Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Boston Celtics som spelas i NBA den 2024-03-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Boston Celtics Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Boston Celtics som spelas i NBA den 2024-03-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Boston Celtics?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Boston Celtics, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Portland Trail Blazers vs Boston Celtics Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Portland Trail Blazers vs Boston Celtics som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:30 GMT tid den 2024-03-12. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 63 senaste matcherna som spelats, medan Boston Celtics har ett 0.778 procentuellt facit i vinst på de 63 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 0 segrar på hemmaplan, medan Boston Celtics har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på -7.9 poäng, medan Boston Celtics har en genomsnittlig poängskillnad på 10.9 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 108.1 poäng i snitt för, 116 poäng i snitt mot
  • Boston Celtics: 120.7 poäng i snitt för, 109.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Boston Celtics

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Boston Celtics:

Datum Resultat
2023-03-18 Portland Trail Blazers 112 – 126 Boston Celtics
2023-03-09 Boston Celtics 115 – 93 Portland Trail Blazers
2022-01-22 Boston Celtics 105 – 109 Portland Trail Blazers
2021-12-05 Portland Trail Blazers 117 – 145 Boston Celtics

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Boston Celtics matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Boston Celtics match?