AIK Basket vs Huddinge

AIK Basket vs HuddingeAIK BasketHuddinge

🏀 2024-03-13 – Superettan

 

AIK Basket vs Huddinge Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan AIK Basket och Huddinge och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

AIK Basket vs Huddinge Prognoser

Vår prognos för matchen AIK Basket vs Huddinge som spelas i Superettan den 2024-03-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

AIK Basket vs Huddinge Prognoser

Vår prognos för matchen AIK Basket vs Huddinge som spelas i Superettan den 2024-03-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på AIK Basket vs Huddinge?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen AIK Basket vs Huddinge, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

AIK Basket vs Huddinge Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen AIK Basket vs Huddinge som spelas i Superettan kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-03-13. Hemmalaget kommer med 19 segrar på de 25 senaste matcherna som spelats, medan Huddinge har ett 0.577 procentuellt facit i vinst på de 26 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi AIK Basket med 1 segrar på hemmaplan, medan Huddinge har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har AIK Basket en genomsnittlig poängskillnad på 5.7 poäng, medan Huddinge har en genomsnittlig poängskillnad på 2.9 poäng:

  • AIK Basket: 83.1 poäng i snitt för, 77.4 poäng i snitt mot
  • Huddinge: 81.1 poäng i snitt för, 78.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan AIK Basket och Huddinge

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan AIK Basket och Huddinge:

Datum Resultat
2023-10-18 Huddinge 85 – 90 AIK Basket
2023-02-19 Huddinge 75 – 73 AIK Basket
2022-10-16 AIK Basket 91 – 87 Huddinge
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för AIK Basket vs Huddinge matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för AIK Basket vs Huddinge match?