Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets

Portland Trail Blazers vs Brooklyn NetsPortland Trail BlazersBrooklyn Nets

🏀 2024-01-18 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets Förhandstitt

Matchen Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2024-01-18. Hemmalaget kommer med 10 segrar på de 39 senaste matcherna som spelats, medan Brooklyn Nets har ett 0.41 procentuellt facit i vinst på de 39 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 0 segrar på hemmaplan, medan Brooklyn Nets har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på -9.8 poäng, medan Brooklyn Nets har en genomsnittlig poängskillnad på -1.8 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 107.3 poäng i snitt för, 117.1 poäng i snitt mot
  • Brooklyn Nets: 114.1 poäng i snitt för, 115.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Brooklyn Nets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Brooklyn Nets:

Datum Resultat
2024-01-07 Brooklyn Nets 127 – 134 Portland Trail Blazers
2022-11-27 Brooklyn Nets 111 – 97 Portland Trail Blazers
2022-11-18 Portland Trail Blazers 107 – 109 Brooklyn Nets
2022-03-19 Brooklyn Nets 128 – 123 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Brooklyn Nets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets som spelas i NBA den 2024-01-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets som spelas i NBA den 2024-01-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Brooklyn Nets match?