Arsenal vs Crystal Palace

Arsenal vs Crystal PalaceArsenalCrystal Palace

⚽ 2024-01-20 – Premier League

 

Arsenal vs Crystal Palace Förhandstitt

Matchen mellan Arsenal och Crystal Palace kommer att ske den 2024-01-20. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 12:30 GMT. Laget leds av tränare Mikel Arteta och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Crystal Palace har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Arsenal – Crystal Palace, har Arsenal 1 segrar hemma, medan Crystal Palace har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Arsenal: n/a
  • för Crystal Palace: n/a

Resultat Mellan Arsenal och Crystal Palace

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Arsenal och Crystal Palace:

Datum Resultat
2023-08-21 Crystal Palace 0 – 1 Arsenal
2023-03-19 Arsenal 4 – 1 Crystal Palace
2022-08-05 Crystal Palace 0 – 2 Arsenal
2022-04-04 Crystal Palace 3 – 0 Arsenal

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Arsenal – Crystal Palace.

Arsenal vs Crystal Palace Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Arsenal vs Crystal Palace Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Crystal Palace matchen som spelas i Premier League den 2024-01-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Arsenal vs Crystal Palace Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Crystal Palace matchen som spelas i Premier League den 2024-01-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Arsenal vs Crystal Palace?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Arsenal vs Crystal Palace rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Arsenal vs Crystal Palace?