Deportivo Alavés vs Cadiz

Deportivo Alavés vs CadizDeportivo AlavésCadiz

⚽ 2024-01-19 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Cadiz Förhandstitt

Matchen mellan Deportivo Alavés och Cadiz kommer att ske den 2024-01-19. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Luis García och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Cadiz har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Deportivo Alavés – Cadiz, har Deportivo Alavés 0 segrar hemma, medan Cadiz har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Deportivo Alavés: n/a
  • för Cadiz: n/a

Resultat Mellan Deportivo Alavés och Cadiz

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Deportivo Alavés och Cadiz:

Datum Resultat
2023-08-14 Cadiz 1 – 0 Deportivo Alavés
2022-05-22 Deportivo Alavés 0 – 1 Cadiz
2021-10-23 Cadiz 0 – 2 Deportivo Alavés
2021-03-13 Deportivo Alavés 1 – 1 Cadiz

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Deportivo Alavés – Cadiz.

Deportivo Alavés vs Cadiz Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Deportivo Alavés vs Cadiz Prognoser

Vår förutsägelse för Deportivo Alavés vs Cadiz matchen som spelas i La Liga den 2024-01-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Deportivo Alavés vs Cadiz Prognoser

Vår förutsägelse för Deportivo Alavés vs Cadiz matchen som spelas i La Liga den 2024-01-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Deportivo Alavés vs Cadiz?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Deportivo Alavés vs Cadiz rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Deportivo Alavés vs Cadiz?