Orlando Magic vs Golden State Warriors

Orlando Magic vs Golden State WarriorsOrlando MagicGolden State Warriors

🏀 2024-03-28 – NBA

 

Orlando Magic vs Golden State Warriors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Orlando Magic och Golden State Warriors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Orlando Magic vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen Orlando Magic vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2024-03-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Orlando Magic vs Golden State Warriors Prognoser

Vår prognos för matchen Orlando Magic vs Golden State Warriors som spelas i NBA den 2024-03-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Orlando Magic vs Golden State Warriors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Orlando Magic vs Golden State Warriors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Orlando Magic vs Golden State Warriors Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Orlando Magic vs Golden State Warriors som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2024-03-28. Hemmalaget kommer med 42 segrar på de 71 senaste matcherna som spelats, medan Golden State Warriors har ett 0.521 procentuellt facit i vinst på de 71 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Orlando Magic med 2 segrar på hemmaplan, medan Golden State Warriors har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Orlando Magic en genomsnittlig poängskillnad på 2 poäng, medan Golden State Warriors har en genomsnittlig poängskillnad på 1.8 poäng:

  • Orlando Magic: 110.8 poäng i snitt för, 108.8 poäng i snitt mot
  • Golden State Warriors: 118.3 poäng i snitt för, 116.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Orlando Magic och Golden State Warriors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Orlando Magic och Golden State Warriors:

Datum Resultat
2024-01-03 Golden State Warriors 121 – 115 Orlando Magic
2023-01-08 Golden State Warriors 101 – 115 Orlando Magic
2022-11-04 Orlando Magic 130 – 129 Golden State Warriors
2022-03-23 Orlando Magic 94 – 90 Golden State Warriors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Orlando Magic vs Golden State Warriors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Orlando Magic vs Golden State Warriors match?