Ockelbo vs KFUM Fryshuset

Ockelbo vs KFUM FryshusetOckelboKFUM Fryshuset

🏀 2024-01-27 – Superettan

 

Ockelbo vs KFUM Fryshuset Förhandstitt

Matchen Ockelbo vs KFUM Fryshuset som spelas i Superettan kommer att starta klockan 15:00 GMT tid den 2024-01-27. Hemmalaget kommer med 9 segrar på de 19 senaste matcherna som spelats, medan KFUM Fryshuset har ett 0.550 procentuellt facit i vinst på de 20 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Ockelbo med 0 segrar på hemmaplan, medan KFUM Fryshuset har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Ockelbo en genomsnittlig poängskillnad på -4.4 poäng, medan KFUM Fryshuset har en genomsnittlig poängskillnad på -0.5 poäng:

  • Ockelbo: 71.2 poäng i snitt för, 75.6 poäng i snitt mot
  • KFUM Fryshuset: 86.1 poäng i snitt för, 86.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Ockelbo och KFUM Fryshuset

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Ockelbo och KFUM Fryshuset:

Datum Resultat
2023-09-27 KFUM Fryshuset 71 – 67 Ockelbo
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Ockelbo vs KFUM Fryshuset matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Ockelbo vs KFUM Fryshuset Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Ockelbo och KFUM Fryshuset och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Ockelbo vs KFUM Fryshuset Prognoser

Vår prognos för matchen Ockelbo vs KFUM Fryshuset som spelas i Superettan den 2024-01-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Ockelbo vs KFUM Fryshuset Prognoser

Vår prognos för matchen Ockelbo vs KFUM Fryshuset som spelas i Superettan den 2024-01-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Ockelbo vs KFUM Fryshuset?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Ockelbo vs KFUM Fryshuset, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Ockelbo vs KFUM Fryshuset match?