Napoli vs Genoa

Napoli vs GenoaNapoliGenoa

⚽ 2024-02-17 – Serie A

 

Napoli vs Genoa Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Napoli vs Genoa Prognoser

Vår förutsägelse för Napoli vs Genoa matchen som spelas i Serie A den 2024-02-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Napoli vs Genoa Prognoser

Vår förutsägelse för Napoli vs Genoa matchen som spelas i Serie A den 2024-02-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Napoli vs Genoa?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Napoli vs Genoa rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Napoli vs Genoa Förhandstitt

Matchen mellan Napoli och Genoa kommer att ske den 2024-02-17. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare W. Mazzarri och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Genoa har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Napoli – Genoa, har Napoli 1 segrar hemma, medan Genoa har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Napoli: n/a
  • för Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);

Resultat Mellan Napoli och Genoa

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Napoli och Genoa:

Datum Resultat
2023-09-16 Genoa 2 – 2 Napoli
2022-05-15 Napoli 3 – 0 Genoa
2021-08-29 Genoa 1 – 2 Napoli
2021-02-06 Genoa 2 – 1 Napoli

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Napoli – Genoa.

Vilka är dina kommentarer och tips för Napoli vs Genoa?