Celta de Vigo vs Barcelona

Celta de Vigo vs BarcelonaCelta de VigoBarcelona

⚽ 2024-02-17 – La Liga

 

Celta de Vigo vs Barcelona Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Celta de Vigo vs Barcelona Prognoser

Vår förutsägelse för Celta de Vigo vs Barcelona matchen som spelas i La Liga den 2024-02-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Celta de Vigo vs Barcelona Prognoser

Vår förutsägelse för Celta de Vigo vs Barcelona matchen som spelas i La Liga den 2024-02-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Celta de Vigo vs Barcelona?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Celta de Vigo vs Barcelona rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Celta de Vigo vs Barcelona Förhandstitt

Matchen mellan Celta de Vigo och Barcelona kommer att ske den 2024-02-17. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare Rafael Benítez och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Barcelona har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Celta de Vigo – Barcelona, har Celta de Vigo 1 segrar hemma, medan Barcelona har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Celta de Vigo: n/a
  • för Barcelona: n/a

Resultat Mellan Celta de Vigo och Barcelona

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Celta de Vigo och Barcelona:

Datum Resultat
2023-09-23 Barcelona 3 – 2 Celta de Vigo
2023-06-04 Celta de Vigo 2 – 1 Barcelona
2022-10-09 Barcelona 1 – 0 Celta de Vigo
2022-05-10 Barcelona 3 – 1 Celta de Vigo

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Celta de Vigo – Barcelona.

Vilka är dina kommentarer och tips för Celta de Vigo vs Barcelona?