Milan vs Bologna

Milan vs BolognaMilanBologna

⚽ 2024-01-27 – Serie A

 

Milan vs Bologna Förhandstitt

Matchen mellan Milan och Bologna kommer att ske den 2024-01-27. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare S. Pioli och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Bologna har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Milan – Bologna, har Milan 1 segrar hemma, medan Bologna har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Milan: n/a
  • för Bologna: n/a

Resultat Mellan Milan och Bologna

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Milan och Bologna:

Datum Resultat
2023-08-21 Bologna 0 – 2 Milan
2023-04-15 Bologna 1 – 1 Milan
2022-08-27 Milan 2 – 0 Bologna
2022-04-04 Milan 0 – 0 Bologna

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Milan – Bologna.

Milan vs Bologna Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Milan vs Bologna Prognoser

Vår förutsägelse för Milan vs Bologna matchen som spelas i Serie A den 2024-01-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Milan vs Bologna Prognoser

Vår förutsägelse för Milan vs Bologna matchen som spelas i Serie A den 2024-01-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Milan vs Bologna?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Milan vs Bologna rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Milan vs Bologna?