Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers

Memphis Grizzlies vs Los Angeles LakersMemphis GrizzliesLos Angeles Lakers

🏀 2024-03-28 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Memphis Grizzlies och Los Angeles Lakers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers som spelas i NBA den 2024-03-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers som spelas i NBA den 2024-03-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-03-28. Hemmalaget kommer med 24 segrar på de 72 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Lakers har ett 0.556 procentuellt facit i vinst på de 72 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Memphis Grizzlies med 0 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Lakers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Memphis Grizzlies en genomsnittlig poängskillnad på -6.9 poäng, medan Los Angeles Lakers har en genomsnittlig poängskillnad på 0.1 poäng:

  • Memphis Grizzlies: 105.9 poäng i snitt för, 112.8 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Lakers: 117.8 poäng i snitt för, 117.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Memphis Grizzlies och Los Angeles Lakers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Memphis Grizzlies och Los Angeles Lakers:

Datum Resultat
2024-01-06 Los Angeles Lakers 113 – 127 Memphis Grizzlies
2023-11-15 Los Angeles Lakers 134 – 107 Memphis Grizzlies
2023-07-15 Los Angeles Lakers 69 – 100 Memphis Grizzlies
2023-04-29 Los Angeles Lakers 125 – 85 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Memphis Grizzlies vs Los Angeles Lakers match?