Malbas vs Norrort

Malbas vs NorrortMalbasNorrort

🏀 2024-02-04 – Superettan

 

Malbas vs Norrort Förhandstitt

Matchen Malbas vs Norrort som spelas i Superettan kommer att starta klockan 13:30 GMT tid den 2024-02-04. Hemmalaget kommer med 10 segrar på de 21 senaste matcherna som spelats, medan Norrort har ett 0.263 procentuellt facit i vinst på de 19 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Malbas med 0 segrar på hemmaplan, medan Norrort har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Malbas en genomsnittlig poängskillnad på -3.0 poäng, medan Norrort har en genomsnittlig poängskillnad på -5.3 poäng:

  • Malbas: 73.3 poäng i snitt för, 76.3 poäng i snitt mot
  • Norrort: 72.6 poäng i snitt för, 77.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Malbas och Norrort

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Malbas och Norrort:

Datum Resultat
2023-10-08 Norrort 62 – 75 Malbas
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Malbas vs Norrort matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Malbas vs Norrort Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Malbas och Norrort och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Malbas vs Norrort Prognoser

Vår prognos för matchen Malbas vs Norrort som spelas i Superettan den 2024-02-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Malbas vs Norrort Prognoser

Vår prognos för matchen Malbas vs Norrort som spelas i Superettan den 2024-02-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Malbas vs Norrort?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Malbas vs Norrort, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Malbas vs Norrort match?