Rayo Vallecano vs Sevilla

Rayo Vallecano vs SevillaRayo VallecanoSevilla

⚽ 2024-02-05 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Sevilla Förhandstitt

Matchen mellan Rayo Vallecano och Sevilla kommer att ske den 2024-02-05. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Francisco och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sevilla har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Rayo Vallecano – Sevilla, har Rayo Vallecano 0 segrar hemma, medan Sevilla har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Rayo Vallecano: n/a
  • för Sevilla: n/a

Resultat Mellan Rayo Vallecano och Sevilla

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Rayo Vallecano och Sevilla:

Datum Resultat
2023-10-07 Sevilla 2 – 2 Rayo Vallecano
2023-02-19 Rayo Vallecano 1 – 1 Sevilla
2022-10-29 Sevilla 0 – 1 Rayo Vallecano
2022-03-13 Rayo Vallecano 1 – 1 Sevilla

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Rayo Vallecano – Sevilla.

Rayo Vallecano vs Sevilla Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Rayo Vallecano vs Sevilla Prognoser

Vår förutsägelse för Rayo Vallecano vs Sevilla matchen som spelas i La Liga den 2024-02-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Rayo Vallecano vs Sevilla Prognoser

Vår förutsägelse för Rayo Vallecano vs Sevilla matchen som spelas i La Liga den 2024-02-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Rayo Vallecano vs Sevilla?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Rayo Vallecano vs Sevilla rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Rayo Vallecano vs Sevilla?