RIG Mark vs Tureberg

RIG Mark vs TurebergRIG MarkTureberg

🏀 2024-02-04 – Superettan

 

RIG Mark vs Tureberg Förhandstitt

Matchen RIG Mark vs Tureberg som spelas i Superettan kommer att starta klockan 11:00 GMT tid den 2024-02-04. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 19 senaste matcherna som spelats, medan Tureberg har ett 0.650 procentuellt facit i vinst på de 20 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi RIG Mark med 0 segrar på hemmaplan, medan Tureberg har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har RIG Mark en genomsnittlig poängskillnad på -7.3 poäng, medan Tureberg har en genomsnittlig poängskillnad på 3.5 poäng:

  • RIG Mark: 68.2 poäng i snitt för, 75.5 poäng i snitt mot
  • Tureberg: 77.3 poäng i snitt för, 73.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan RIG Mark och Tureberg

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan RIG Mark och Tureberg:

Datum Resultat
2023-03-09 RIG Mark 64 – 76 Tureberg
2022-11-12 Tureberg 89 – 70 RIG Mark
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för RIG Mark vs Tureberg matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

RIG Mark vs Tureberg Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan RIG Mark och Tureberg och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

RIG Mark vs Tureberg Prognoser

Vår prognos för matchen RIG Mark vs Tureberg som spelas i Superettan den 2024-02-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

RIG Mark vs Tureberg Prognoser

Vår prognos för matchen RIG Mark vs Tureberg som spelas i Superettan den 2024-02-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på RIG Mark vs Tureberg?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen RIG Mark vs Tureberg, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för RIG Mark vs Tureberg match?