Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna

Lyon-Villeurbanne vs Virtus BolognaLyon-VilleurbanneVirtus Bologna

🏀 2023-10-27 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna Förhandstitt

Matchen Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2023-10-27. Hemmalaget kommer med 5 segrar på de 8 senaste matcherna som spelats, medan Virtus Bologna har ett 1.000 procentuellt facit i vinst på de 4 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Lyon-Villeurbanne med 0 segrar på hemmaplan, medan Virtus Bologna har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Lyon-Villeurbanne en genomsnittlig poängskillnad på 6.5 poäng, medan Virtus Bologna har en genomsnittlig poängskillnad på 16.5 poäng:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.3 poäng i snitt för, 78.8 poäng i snitt mot
  • Virtus Bologna: 91.5 poäng i snitt för, 75.0 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Lyon-Villeurbanne och Virtus Bologna

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Lyon-Villeurbanne och Virtus Bologna:

Datum Resultat
2023-02-03 Lyon-Villeurbanne 64 – 77 Virtus Bologna
2022-11-04 Virtus Bologna 79 – 84 Lyon-Villeurbanne
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Lyon-Villeurbanne och Virtus Bologna och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague den 2023-10-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna Prognoser

Vår prognos för matchen Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague den 2023-10-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna match?