Granada vs Las Palmas

Granada vs Las PalmasGranadaLas Palmas

⚽ 2024-02-03 – La Liga

 

Granada vs Las Palmas Förhandstitt

Matchen mellan Granada och Las Palmas kommer att ske den 2024-02-03. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 15:15 GMT. Laget leds av tränare A. Medina och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Las Palmas har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Granada – Las Palmas, har Granada 1 segrar hemma, medan Las Palmas har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Granada: Samu Omorodion(1 goals/match);
  • för Las Palmas: n/a

Resultat Mellan Granada och Las Palmas

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Granada och Las Palmas:

Datum Resultat
2023-09-24 Las Palmas 1 – 0 Granada
2023-04-15 Granada 2 – 1 Las Palmas
2022-09-26 Las Palmas 2 – 0 Granada
2019-03-24 Granada 1 – 1 Las Palmas

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Granada – Las Palmas.

Granada vs Las Palmas Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Granada vs Las Palmas Prognoser

Vår förutsägelse för Granada vs Las Palmas matchen som spelas i La Liga den 2024-02-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Granada vs Las Palmas Prognoser

Vår förutsägelse för Granada vs Las Palmas matchen som spelas i La Liga den 2024-02-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Granada vs Las Palmas?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Granada vs Las Palmas rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Granada vs Las Palmas?