Fiorentina vs Internazionale

Fiorentina vs InternazionaleFiorentinaInternazionale

⚽ 2024-01-28 – Serie A

 

Fiorentina vs Internazionale Förhandstitt

Matchen mellan Fiorentina och Internazionale kommer att ske den 2024-01-28. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare V. Italiano och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Internazionale har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Fiorentina – Internazionale, har Fiorentina 0 segrar hemma, medan Internazionale har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Fiorentina: n/a
  • för Internazionale: L. Martínez(1 goals/match);

Resultat Mellan Fiorentina och Internazionale

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Fiorentina och Internazionale:

Datum Resultat
2023-09-03 Internazionale 4 – 0 Fiorentina
2023-05-24 Fiorentina 1 – 2 Internazionale
2023-04-01 Internazionale 0 – 1 Fiorentina
2022-10-22 Fiorentina 3 – 4 Internazionale

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Fiorentina – Internazionale.

Fiorentina vs Internazionale Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Fiorentina vs Internazionale Prognoser

Vår förutsägelse för Fiorentina vs Internazionale matchen som spelas i Serie A den 2024-01-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Fiorentina vs Internazionale Prognoser

Vår förutsägelse för Fiorentina vs Internazionale matchen som spelas i Serie A den 2024-01-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Fiorentina vs Internazionale?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Fiorentina vs Internazionale rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Fiorentina vs Internazionale?