Brighton & Hove Albion vs Roma

Brighton & Hove Albion vs RomaBrighton & Hove AlbionRoma

⚽ 2024-03-14 – UEFA Europa League

 

Brighton & Hove Albion vs Roma Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brighton & Hove Albion vs Roma Prognoser

Vår förutsägelse för Brighton & Hove Albion vs Roma matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-03-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brighton & Hove Albion vs Roma Prognoser

Vår förutsägelse för Brighton & Hove Albion vs Roma matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-03-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brighton & Hove Albion vs Roma?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brighton & Hove Albion vs Roma rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Brighton & Hove Albion vs Roma Förhandstitt

Matchen mellan Brighton & Hove Albion och Roma kommer att ske den 2024-03-14. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare R. De Zerbi och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Roma har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brighton & Hove Albion – Roma, har Brighton & Hove Albion 0 segrar hemma, medan Roma har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brighton & Hove Albion: João Pedro(1 goals/match);
  • för Roma: N. Pisilli(1 goals/match);

Resultat Mellan Brighton & Hove Albion och Roma

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brighton & Hove Albion och Roma:

Datum Resultat
2024-03-07 Roma 4 – 0 Brighton & Hove Albion
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brighton & Hove Albion – Roma.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brighton & Hove Albion vs Roma?