Atalanta vs Sassuolo

Atalanta vs SassuoloAtalantaSassuolo

⚽ 2024-02-17 – Serie A

 

Atalanta vs Sassuolo Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Atalanta vs Sassuolo Prognoser

Vår förutsägelse för Atalanta vs Sassuolo matchen som spelas i Serie A den 2024-02-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Atalanta vs Sassuolo Prognoser

Vår förutsägelse för Atalanta vs Sassuolo matchen som spelas i Serie A den 2024-02-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Atalanta vs Sassuolo?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Atalanta vs Sassuolo rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Atalanta vs Sassuolo Förhandstitt

Matchen mellan Atalanta och Sassuolo kommer att ske den 2024-02-17. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare G. Gasperini och kommer med 5 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sassuolo har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Atalanta – Sassuolo, har Atalanta 2 segrar hemma, medan Sassuolo har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Atalanta: E. Touré(1 goals/match);
  • för Sassuolo: n/a

Resultat Mellan Atalanta och Sassuolo

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Atalanta och Sassuolo:

Datum Resultat
2024-01-03 Atalanta 3 – 1 Sassuolo
2023-08-20 Sassuolo 0 – 2 Atalanta
2023-02-04 Sassuolo 1 – 0 Atalanta
2022-10-15 Atalanta 2 – 1 Sassuolo

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Atalanta – Sassuolo.

Vilka är dina kommentarer och tips för Atalanta vs Sassuolo?