Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos

Zalgiris Kaunas vs PanathinaikosZalgiris KaunasPanathinaikos

🏀 2024-02-02 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos Förhandstitt

Matchen Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-02-02. Hemmalaget kommer med 15 segrar på de 17 senaste matcherna som spelats, medan Panathinaikos har ett 1.000 procentuellt facit i vinst på de 16 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Zalgiris Kaunas med 0 segrar på hemmaplan, medan Panathinaikos har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Zalgiris Kaunas en genomsnittlig poängskillnad på 10.4 poäng, medan Panathinaikos har en genomsnittlig poängskillnad på 16.2 poäng:

  • Zalgiris Kaunas: 82.1 poäng i snitt för, 71.7 poäng i snitt mot
  • Panathinaikos: 85.5 poäng i snitt för, 69.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Zalgiris Kaunas och Panathinaikos

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Zalgiris Kaunas och Panathinaikos:

Datum Resultat
2023-11-15 Panathinaikos 73 – 71 Zalgiris Kaunas
2023-01-26 Panathinaikos 89 – 65 Zalgiris Kaunas
2022-12-02 Zalgiris Kaunas 67 – 81 Panathinaikos
2022-03-01 Panathinaikos 83 – 96 Zalgiris Kaunas

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Zalgiris Kaunas och Panathinaikos och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2024-02-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2024-02-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos match?