AFC Bournemouth vs Nottingham Forest

AFC Bournemouth vs Nottingham ForestAFC BournemouthNottingham Forest

⚽ 2024-02-04 – Premier League

 

AFC Bournemouth vs Nottingham Forest Förhandstitt

Matchen mellan AFC Bournemouth och Nottingham Forest kommer att ske den 2024-02-04. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare Andoni Iraola och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Nottingham Forest har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan AFC Bournemouth – Nottingham Forest, har AFC Bournemouth 1 segrar hemma, medan Nottingham Forest har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för AFC Bournemouth: n/a
  • för Nottingham Forest: n/a

Resultat Mellan AFC Bournemouth och Nottingham Forest

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan AFC Bournemouth och Nottingham Forest:

Datum Resultat
2023-12-23 Nottingham Forest 2 – 3 AFC Bournemouth
2023-01-21 AFC Bournemouth 1 – 1 Nottingham Forest
2022-09-03 Nottingham Forest 2 – 3 AFC Bournemouth
2022-05-03 AFC Bournemouth 1 – 0 Nottingham Forest

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan AFC Bournemouth – Nottingham Forest.

AFC Bournemouth vs Nottingham Forest Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

AFC Bournemouth vs Nottingham Forest Prognoser

Vår förutsägelse för AFC Bournemouth vs Nottingham Forest matchen som spelas i Premier League den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

AFC Bournemouth vs Nottingham Forest Prognoser

Vår förutsägelse för AFC Bournemouth vs Nottingham Forest matchen som spelas i Premier League den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på AFC Bournemouth vs Nottingham Forest?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen AFC Bournemouth vs Nottingham Forest rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för AFC Bournemouth vs Nottingham Forest?