Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin

Zalgiris Kaunas vs Alba BerlinZalgiris KaunasAlba Berlin

🏀 2024-01-02 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin Förhandstitt

Matchen Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-01-02. Hemmalaget kommer med 12 segrar på de 14 senaste matcherna som spelats, medan Alba Berlin har ett 0.727 procentuellt facit i vinst på de 11 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Zalgiris Kaunas med 1 segrar på hemmaplan, medan Alba Berlin har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Zalgiris Kaunas en genomsnittlig poängskillnad på 10.8 poäng, medan Alba Berlin har en genomsnittlig poängskillnad på 9.6 poäng:

  • Zalgiris Kaunas: 81.4 poäng i snitt för, 70.6 poäng i snitt mot
  • Alba Berlin: 94.0 poäng i snitt för, 84.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Zalgiris Kaunas och Alba Berlin

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Zalgiris Kaunas och Alba Berlin:

Datum Resultat
2023-12-05 Alba Berlin 64 – 62 Zalgiris Kaunas
2023-03-07 Alba Berlin 63 – 66 Zalgiris Kaunas
2022-11-04 Zalgiris Kaunas 88 – 81 Alba Berlin
2022-03-03 Alba Berlin 82 – 74 Zalgiris Kaunas

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Zalgiris Kaunas och Alba Berlin och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin som spelas i Euroleague den 2024-01-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin som spelas i Euroleague den 2024-01-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Zalgiris Kaunas vs Alba Berlin match?