Barcelona vs Real Sociedad

Barcelona vs Real SociedadBarcelonaReal Sociedad

⚽ 2024-05-13 – La Liga

 

Barcelona vs Real Sociedad Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Barcelona vs Real Sociedad Prognoser

Vår förutsägelse för Barcelona vs Real Sociedad matchen som spelas i La Liga den 2024-05-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Barcelona vs Real Sociedad Prognoser

Vår förutsägelse för Barcelona vs Real Sociedad matchen som spelas i La Liga den 2024-05-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Barcelona vs Real Sociedad?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Barcelona vs Real Sociedad rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Barcelona vs Real Sociedad Förhandstitt

Matchen mellan Barcelona och Real Sociedad kommer att ske den 2024-05-13. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Xavi och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Real Sociedad har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Barcelona – Real Sociedad, har Barcelona 1 segrar hemma, medan Real Sociedad har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Barcelona: n/a
  • för Real Sociedad: n/a

Resultat Mellan Barcelona och Real Sociedad

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Barcelona och Real Sociedad:

Datum Resultat
2023-11-04 Real Sociedad 0 – 1 Barcelona
2023-05-20 Barcelona 1 – 2 Real Sociedad
2023-01-25 Barcelona 1 – 0 Real Sociedad
2022-08-21 Real Sociedad 1 – 4 Barcelona

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Barcelona – Real Sociedad.

Vilka är dina kommentarer och tips för Barcelona vs Real Sociedad?