Wolfsburg vs Koln

Wolfsburg vs KolnWolfsburgKoln

⚽ 2024-01-27 – Bundesliga

 

Wolfsburg vs Koln Förhandstitt

Matchen mellan Wolfsburg och Koln kommer att ske den 2024-01-27. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 14:30 GMT. Laget leds av tränare N. Kovač och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Koln har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Wolfsburg – Koln, har Wolfsburg 0 segrar hemma, medan Koln har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Wolfsburg: n/a
  • för Koln: n/a

Resultat Mellan Wolfsburg och Koln

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Wolfsburg och Koln:

Datum Resultat
2023-08-26 Koln 1 – 2 Wolfsburg
2023-02-25 Koln 0 – 2 Wolfsburg
2022-09-03 Wolfsburg 2 – 4 Koln
2022-05-07 Koln 0 – 1 Wolfsburg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Wolfsburg – Koln.

Wolfsburg vs Koln Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Wolfsburg vs Koln Prognoser

Vår förutsägelse för Wolfsburg vs Koln matchen som spelas i Bundesliga den 2024-01-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Wolfsburg vs Koln Prognoser

Vår förutsägelse för Wolfsburg vs Koln matchen som spelas i Bundesliga den 2024-01-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Wolfsburg vs Koln?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Wolfsburg vs Koln rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Wolfsburg vs Koln?